23 Dagan Australia
Lieve Allemaal,
Hier een kleine update van mijn belevenissen in down under.
Na elf dagen Sydney waar ik veel dingen heb gezien en gedaan werd het hoogtijd voor een nieuw avontuur:
De negendaagse trip van Darwin naar Alice springs
De eerste dagen hebben we heel veel mooie dingen mogen zien als watervallen, mountains, aboriginal art, wilde dieren als waliebies, spinnen, slangen, papegaaien, krokkodillen en niet te vergeten onze grote vriend Skippy de kangaroo.
Na 3 dagen het noorden van Australia te hebben gezien werd het hoog tijd om naar het middelste gedeelte van Australia: De Outback te gaan. Na 3 dagen en ongeveer 1500 km te hebben gereden kwamen we aan in Alice springs.
Om de trip compleet te maken vertrokken we de 7e dag vanuit Alice en gingen we echt de outback in. Dit keer ging de reis naar Kata Tjuta, Uluru en de Kings Kanyon. Zoals jullie al zullen verwachten stonden hier ook weer mooie momenten op ons te wachten. Wat dachten jullie van het meemaken van zonsopgang en ondergang bij de Uluru, het beklimmen van de stijle Uluru ( zo'n 340 meter) en niet te vergeten slapen in de buitenlucht (ik heb nog nooit zo lekker geslapen) onder miljoenen sterren.
Om het verhaal nog mooier te maken heb ik deze momenten mogen delen met mijn lieve broertje Arne. Thanks Brother!!
Nou mensen dit was het weer. Ik kan nog uren over mijn reis doorpraten, maar dat lijkt me niet heel verstandig, want ik wil jullie namelijk niet te jarlous maken.
Tot snel....
Liefs Gerdy
hey Gerdy, jij ziet nog eens wat van de wereld. Ik ben best wel jaloers hoor. Wij zitten hier in de kou en de regen. Geniet er van meid. Ik volg je verhalen op de voet. Veel plezier daar en groetjes ook van Henk.
Anneke
Hee Gerdy,
Leuk leuk leuk!!!:D En je mag je verhalen wat mij betreft best langer maken, hoor...zal er niet jaloers van worden...naja proberen ;)!
Leuk om je avonturen te lezen, heuse echte backpacker ;)
Veel plezier nogggg!!!
xx femke d
Joepie, een nieuw verhaal!
Geweldig dat je het zo naar je zin hebt...
Enne, lange verhalen heb ik geen moeite mee hoor ;-)...
Geniet er nog maar lekker van...
Liefs Marlou
Hi mate!
Yeahhh, eindelijk weer een update van je avonturen! En schrijf vooral lange verhalen, vind ik juist leuk om te lezen! Have fun! Dikke kus xx
fijn dat je genoten heb van deze trip samen met de fam en de rest van de groep zo te zien bevalt het rondtrekken te wel nou op naar de volgend mail
Hoi Gerdy,
Als ik je verhalen en fotoos zie ben ik best jaloers! Geniet er maar lekker van!
Wij trainen rustig verder voor de 10km.
groetjes Marijke en Erik
Heyy Gerdy!
Wat geweldig om te horen dat je het zo naar je zin hebt! Ik ben echt heel blij voor je.. Stiekem ook wel een beetje jaloers hoor, hihi. Australie is een heel mooi land. Geniet van het volgende avontuur en ik ben benieuwd naar je volgend verslag.
Liefs Marleen
Leuk om het stukje te lezen, maar van mij mag het nog wel langer. Ook leuke foto's. Ik heb je net nog proberen te bellen, maar je neemt helaas niet op. Donderdag probeer ik het nog wel een keer.
Liefs Jacqueline
Hoi Gerdy
Na veel gezoek op internet, eindelijk je site gevonden.
Wat geweldig leuk dat je nu ook Australie gaat ontdekken,en zo te lezen heb je het al geweldig naar je zin, komen je ouders je nog een keer bezoeken?? Ze hebben nu de kans! Ik wist het wel!!
Ik ga je reis zeker volgen, geniet ervan en maak je droom waar!!
Groeten van Bertus en Liesbeth Vedder
Hee meis!
Wat heb je al lekker veel gezien en ondernomen! Echt super! De rest zegt dan wel dat ze niet jaloers zullen worden van meer verhalen, maar denk dat dat mij niet lukt hoor haha!
snel weer een update!! :D
kus