First week in Sydney
Hallo lieve vrienden en fam.
Hier een update van mijn eerste week.
Op 4 februari ben ik om half 9 s'avonds aangekomen. Het was een lange en vermoeiende reis maar is gelukkig goed verlopen. De eerste dagen waren wel zwaar. Ik had een enorme jetlag, maar op dit moment gaat het een stuk beter.
De eerste week heb ik al veel dingen van Sydney gezien. Zo hebben we een city walking gedaan. We zijn naar de Blue Mountains geweest. Dit was echt een aanrader. Wat een mooi gebied. Gisteren heb ik met een paar mensen een tour gelopen.
Voor de rest heb ik vooral lekker gechillt enuitgeweest.
Mijn eerste indruk van Sydney: Het is een leuke stad. De mensen zijn vriendelijk en erg behulpzaam. Qua weer is het nu wel beter... We hadden de eerste dagen alleen maar regen, maar nu is het weer lekker. Gister was het 29 graden dus prima te doen..
Nou ik ga weer verder met chillen.. Ik hou jullie op de hoogte van mijn verhalen..
Liefs en een dikke kus
Gerdy
Hee lieverd,
wat fijn om te horen dat je het naar je zin hebt! Leuk ook dat je meteen alle foto's plaatst! Ben jaloers!
Het is wel raar hier in huis zonder jou hoor!
kus
Gerdy!
Wat een geweldige foto's. Ontzettend leuk om te zien dat je in een week al zoveel hebt gezien en gedaan! Ben benieuwd wat je de komende 51 weken allemaal mee gaat maken...
En idd het is wel raar zonder jou in Huize Femme ;-).
Liefs Marlou
nou je hebt al veel gezien en beleefd de eerste paar weken fijn om te horen dat het je bevalt tot de volgende reis verslag
Hee gerdy,
Super leuk om je verhalen te lezen!:)
En eindelijk (grapje) ook foto's om te aanschouwen. Echt super mooi, the mountains...
Blij te horen dat je het naar je zin hebt!
Tot je volgende verhaal!!!
xx femke D
He Gerdy,,
leuke foto's en leuk verslag!
ben benieuwd naar de rest;)
misschien tot over een paar maandjes daar:P
Veel plezier nog!
en ik hou je site in de gaten..
liefs Yv
Hoi hoi,
Ik bel je volgend weekend even weer. Afgelopen tijd ontzettend druk gehad. Ik hoop dat alles goed met je gaat en dat je een leuke trip hebt gehad of nog hebt met je broertje en z'n vriendin.
Morgen ga ik naar Engeland en vanuit daar kan ik niet zo gemakkelijk bellen en om nu te bellen is ook een beetje laat, want je ligt vast lekker ergens in een swag onder de perfecte sterrenhemel te slapen.
Tip: bekijk de sterren eens door een verrekijker. Vooral de melkweg.
The Southern Cross al gevonden?
Veel liefs Jacqje
Lieve Gerdy,
Nog alles naar je zin daar?
Hihi, zal wel, je hebt weinig tijd voor je blog ;-)!
Ben zooo benieuwd...
Kusjes Marlou