Gerdy-is-heel-ver-weg.reismee.nl

Nog een paar uurtjes

Belangrijke papieren allemaal bij me, tas ingepakt, afscheid genomen van iedereen. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve smsjes, mailtjes, kaartjes en cadeautjes... Super lief!!

Nog een paar uurtjes en dan vertrekken we naar Schiphol. Tegen een uur of half 6 check ik in. Na het afscheid nemen van mijn ouders en een paar vriendinnen hoop ik om half 8 te mogen vliegen. Hopen dat er niet teveel vertraging is, want ik kan nu echt niet meer wachten!

Zo dit was mijnmailtje geschreven vanuit het o zo koude Nederland... Het grote avontuur kan beginnen!!!

Tot snel!!!

Liefs Gerdy

Nog een huishoudelijke mededeling aan mijn oude telefoonnummer hebben jullie vanaf volgende week niets meer, want mijn abonnement is stil gezet. Jullie kunnen we vanaf dan alleen nog maar bereiken op mijn Australische nummer..... Deze zal ik binnenkort even naar jullie mailen. Ook zal ik voor de gene die het nog niet hebben mijn Australische postadres door mailen..Dus als jullie het leuk vinden kunnen jullie daar de kaartjes naar toe sturen.

Bye!

Marlou

Hahaha, laat ik je nu net een smsje hebben gestuurd!
Al had ik kunnen bedenken dat je een Aussie nummer krijgt...
Gerdy, geniet ervan in Aussie, Nieuw-Zeeland en Thailand en tot over ongeveer 1 jaar!

Kusjes

joke

als je dit leest ben je al veilig geland en heb je de eerste uren al in australie doorgebracht veel plezier geniet ervan en hou ons op de hoogte

René

He Gerdy!

Heel veel plezier in Australia! En vergeet niet te gaan surfen of zwemmen op Bondi Beach in Sydney!

X

Sabien

Hey meissie!
Nou je zult nu al bijna in Sydney zijn! Hoop dat je een goed reis hebt gehad! Ik ben benieuwd naar je eerste verhalen xxxx

Elske

Fijn dat je goed geland bent in Sydney!

Heeeeeeeeeul veel plezier het komende jaar! En we willen veel updates op je blog natuurlijk! ;)

Liefs Elske

Chantal

hey meid, ik heb dat postadres nog niet ;) xx